Over ons

Telefoonheld is een smartphone vergelijkingswebsite met ruim 300 telefoons. Wat is er nou zo handig aan Telefoonheld? Vroeger toen ik zelf telefoons ging vergelijken, hield ik altijd 2 websites naast elkaar open om de verschillen te bekijken. Ik vond dat dit beter en overzichtelijker gemaakt kon worden. Regelmatig worden de nieuwste telefoons op de website gezet. Iedere telefoon vergelijk je op de 42 meest belangrijke specificaties.

Begin 2020 ben ik begonnen met de website vanaf de grond op te bouwen. Telefoonheld.nl staat sinds juli 2020 online. Er zijn ondertussen al duizenden vergelijkingen gemaakt via de website. Begin hier je zoektocht naar een nieuwe smartphone!

Nieuwsgierig geworden?

Begin met het vergelijken van jouw telefoon. Ga naar de homepagina of klik op de Telefoonheld hieronder.  Er zijn wel meer dan 300 telefoons te vergelijken!

Contact

Wil je in contact komen met de Telefoonheld? Dat kan via de contactpagina! Of wil je liever contact via LinkedIn? Klik dan op de Telefoonheld hieronder.

 

Steun de Telefoonheld

Telefoonheld.nl is een gratis platform. Wil jij Telefoonheld steunen? Dat kan via deze pagina. Of klik op de Telefoonheld hieronder.